• Bucuresti, Romania
  • contact@frigoreparatii.ro
  • L-S: 08:30 - 18:30
Thumb Thumb

9 ani de experienta

FRIGO REPARATII

Dorinta noastra primordiala este de a ne castiga un bine-meritat loc de frunte pe piata instalatiilor prin increderea acordata de catre clientii nostri dar si prin recomandarile oferite de acestia. Experienta acumulata pe parcursul celor 9 ani de activitate dar si feedback-ul pozitiv obtinut din partea clientilor nostri ne califica drept furnizorul potrivit pentru serviciile de care dumneavoastra aveti nevoie. Clientii nostri sunt pe deplin multumiti iar acest lucru reprezinta cea mai importanta carte de vizita pentru noi!

Suntem transparenti in discutiile pe care le purtam cu cei care ne contacteaza. Prezentam clar, pe intelesul tuturor, fiecare etapa a serviciului pe care il prestam si oferim cea mai buna varianta pentru instalarea sau reparatia respectiva. Lucram in beneficiul clientilor, ne consultam cu acestia, le livram si punem in practica cea mai buna solutie pentru ei.

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate pentru reparatiile efectuate, prin rapiditatea executiei lucrarilor si sistemul de livrare prompta la sediul clientului a eventualelor solutii tehnice solicitate, s-a reusit cu brio remarcarea pe piata locala din Bucuresti si Ilfov. Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

LUCREAZA CU NOI

FRIGO REPARATII
BUCURESTI SI ILFOV

Shape

PROGRAMEAZA O INTERVENTIE

Indiferent de tipul interventiei este recomandat sa efectuati o programare telefonica in prealabil. Astfel expertii nostri se vor deplasa in timp util la sediul firmei sau domciiliul dumneavoastra cu componentele adecvate in vederea remedierii situatiei

TELEFON PROGRAMARI 0760.319.582

DISCUTA CU NOI PRIN WHATSAPP

Ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp in care sa descrii problema ta, locatia in care veti dori sa efectuam interventia si intervalul orar. Astfel noi va vom confirma disponibilitatea si vom stabili toate datele necesare.

TRIMITE MESAJ
APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
CONSILIER ONLINE
Buna,
Numele meu este Stefan si sunt aici pentru a va oferi cele mai bune informatii legate de serviciile noastre.